Coaching

I nuläget coachar jag framförallt inom området Söka konstskola och Professionell utveckling för kreatörer.

Beroende på dina förutsättningar så träffas vi live eller över Internet, exempelvis med Skype eller Zoom.

Söka konstskola

Att söka konstskola är för många det mest roliga, spännande och läskiga som man kan göra. Man vill inget hellre än att komma in på den önskade utbildningen, och samtidigt vet vi att söktrycket till konsthögskolorna är mycket stort. Att slippa vara ensam i sökprocessen är för många en enorm lättnad.

Coaching

Med min coachning går vi igenom processen steg för steg, lägger upp en plan för ansökningsarbetet, pratar om mål och vilka arbeten som kan vara bra att skicka in. Vi övar oss också på intervjusituationen när det blir aktuellt.

Jag kommer aldrig med färdiga lösningar kring ansökningsproverna. Det är viktigt att det alltid är dina verk och idéer i ansökan. Däremot hjälper jag till att gräva fram guldkornen i portfolion, samt att undvika kostsamma misstag.

Professionell utveckling för kreatörer

Att skapa och tänka nytt är en del av den kreativa dagliga processen och ingår i yrkesrollen som konstnär och designer. Men för att leva på sin kreativa kompetens krävs inte enbart talang utan även en entreprenöriell verktygslåda.

Med min coaching får du med dig en mängd praktiska verktyg och tänk som hjälper dig att stå på egna ben som företagare. Kursen ger dig grundläggande kännedom om hur du tar ditt kreativa skapande vidare, och hur du med enkla medel och metoder kan få din verksamhet att växa.

Vi utgår från dina behov och lägger upp arbetet tillsammans. Det kan handla om allt ifrån mötesteknik, till hur att kommunicera med press och kunder, till att ta våga höja priserna.

Sagt om Karin som coach

“Jag har dragit mig i veckor för att göra ansökningsproverna, men nu när jag lyssnat på dig, så känns det lätt och luftigt och jag vill starta på en gång!”

Studerande
Sigtuna folkhögskola

Hur kan jag hjälpa dig?

Hör av dig och berätta på karin@fabulera.se eller 073-9339629.