Föreläsning

Jag är van föreläsare inom enskilda utbildningar, som gästlärare vid universitet, som inspiratör i det omtyckta formatet PechaKucha.

Föreläsning

Önskar du att jag undervisar eller inspirerar, hör gärna av dig. Jag föreläser ofta inom storytelling, narration och företagande och entreprenörskap, men har du en förfrågan inom ett närliggande område eller något helt annat, hör av dig här.

Typiska uppdrag

Den vanligaste föreläsningen är för studerande som står inför vägvalet kring vad de ska göra i livet. Ska de våga att satsa på en kreativ bana och söka till en konst- eller designskola?

Föreläsning

Jag berättar historien om min bana och är generös med mina misstag, lärdomar och hur jag slutligen hittade vad som var viktigt för mig. Detta är en föreläsning som brukar ge ett stort gensvar och jag får ofta väldigt varm feedback både vid föreläsningstillfället och via mail i efterhand. Ibland kombineras även denna föreläsning med workshops.

Pecha kucha på Kulturhuset i Stockholm

Jag har även gjort denna föreläsning som en Pecha kucha på Kulturhuset i Stockholm, inför tvåhundra personer i ett event arrangerat av Svensk Form.

Sagt om Karin som föreläsare

“Karin Ahlin var en lysande föreläsare - personlig, tydlig, balanserad, initierad och avdramatiserande! Vi hade cirka 70 elever som tog tillfället och gick och lyssnade på henne efter skoltid. Det märktes att de verkligen uppskattade föreläsningen.”

Magnus Svensson
Kommunikationsansvarig
Nyckelviksskolan

Hur kan jag hjälpa dig?

Hör av dig och berätta på karin@fabulera.se eller 073-9339629.